formació, oci

internet per la vida quotidiana a Igualada!

De cara al trimestre d’hivern inaugurem una tanda de cursos a l’Ateneu Igualadí. Ens estrenem amb el curs Internet per la vida quotidiana, per donar eines a les persones que tenen tauleta o mòbil i no saben treure-li tot el profit necessari.

internet_vidaquotidiana_wappDurada: 10 sessions de 1,5h. cada una durant 3 mesos
A càrrec de: Marta Rico Iñigo

Objectius del curs
El taller vol donar a conèixer les possibilitats que ofereix la teva tauleta o el teu mòbil apropant la tecnologia al dia a dia personal. Explicarem quines són les bases del seu funcionament (configuració bàsica, on es desen els documents, etc.).
Algunes de les coses que treballarem seran les compres online, les videoconferències amb familiars llunyans i no tan llunyans, idees per organitzar la compra i per cuinar, treure partit als transports de la ciutat, els mitjans de comunicació a internet, diaris i revistes online, recursos per sortir i pel lleure, escoltar música… Hi ha un món darrera la pantalla que podem aprofitar!
A l’inici de curs acabarem de concretar els continguts amb el grup de participants perquè sigui el més útil possible per a tothom, adaptant-nos a les seves necessitats i motivacions.

Què cal portar
Un mòbil o una tauleta (Android o Apple). A poder ser que tingui càmera fotogràfica però si no en té no serà cap problema. MOLT IMPORTANT: Mirar que la tauleta tingui la bateria ben carregada a l’inici de cada classe.
Seria bo que tothom tingui un email personal (de gmail a ser possible). Però si no en teniu us el crearem. A les classes cal venir amb l’email i la paraula clau (contraseña) per si de cas. També caldrà saber la paraula clau per descarregar aplicacions en el cas dels iPads i iPhones.

Més informació i inscripcions al web de l’Ateneu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *